Bokashikuivike 2 kg

35,00 

EM® -bokashikuivike bokashi -keittiökompostoriin. EM® bokashikuivike on erityinen sekoitus tehokkaita mikro-organismeja ja leseitä. Kaikki tavallinen ruokajäte kuten liha, kala, kasvikset, vihannekset ja leipä muuntuvat EM®-mikrobien avulla nopeasti ja ilman pahaa hajua maanparannusaineeksi, jota voidaan suoraan käyttää kukkapenkkiin ja viljelyyn. Se antaa maaperälle ja kasveille uutta elinvoimaa, kun proteiinit, vitamiinit, mineraalit ja ravinteet rikastavat maaperää. Hiili sitoutuu maaperään, eikä muutu hiilidioksidiksi, ja näin ravinteet jäävät talteen.

Saatavuus: 4 varastossa

Osasto: Avainsanat tuotteelle ,

Tuote sisältää

Orgaaninen vehnälese, EM® 1 -mikro-organismit, melassi ja vesi. Tuote on 100 % myrkytön luonnontuote, jossa ei ole käytetty geenimuuntelua. Luomuhyväksytty. Säilytä kuivike ilmatiiviissä pussissa valolta suojattuna.

https://youtu.be/HS9ATnBQj58

Käyttöohjeet

Pilko ruokajätteet ja lisää 1-2 rkl bokashikuiviketta yhteen litraan biojätettä aina kun lisäät ruokajätteitä bokashi -keittiökompostoriin. EM Biotechin videoissa näytetään miten keittiöjätteistä tehdään ravinteikasta elävää multaa bokashi -keittiökompostorin ja EM® -bokashikuivikkeen avulla.

 

 

Paino 2,2 kg (kilogramma)
Mitat 40 × 35 × 10 cm (senttimetri)

Saatat myös pitää...