puut

Vuokrakoneet

Vuokrakoneisiimme kuuluvat oksasilppuri ja puunhalkaisukone. Annamme opastuksen koneiden oikeaan ja turvalliseen käyttöön. Koneiden vuokrahinnat eivät sisällä vakuutusta vuokraajalle. Ajantasaiset vuorokausivuokrahinnat voit tarkistaa hinnastostamme.

Oksasilppuri

Polttomoottorikäyttöiselllä tehokkaalla oksasilppurilla saat jouhevasti silputtua risut, esimerkiksi 40 mm kuusenoksa silppuuntuu hyvin. Kone on raskas, sillä se painaa yli 200 kg. Konetta saa kuitenkin siirrettyä pyörien avulla, myös maastossa. Kuljettamiseen tarvitaan peräkärry ja ajosillat tai kippaava peräkärry. Voit tarvittaessa pyytää kuljetusapua. 

Silppuria käytettäessa koneesta saattaa lentää terävää silppua, joten suojavarusteiden käyttö on pakollista. Tarvittavat suojavarusteet ovat työhanskat sekä silmä- ja kuulosuojaimet.

Oksasilppurin käyttö

Puunhalkaisukone

Verkkovirralla toimiva halkaisukone halkaisee jopa 52 cm pituisen puupölkyn kahtia 5 tonnin puristusvoimalla. Kone painaa 50 kg ja sen ulkomitat ovat: pituus 130 cm, leveys 40 cm ja korkeus 55 cm. Konetta voi siirtää pyörien avulla. Turvavarusteiksi suositellaan silmä ja kuulosuojaimia.

Puunhalkaisukone