Taloyhtiöt ja yritykset

Monenkokoiset taloyhtiöt ja yritykset ovat olleet asiakkainamme vuosia. Kohteissa teemme kesähoitoa, talvikunnossapitoa sekä toteutamme viherrakennusprojekteja. Teemme puiden kuntotutkimuksia ja hoitoleikkauksia sekä tarvittaessa kaatoja. Jyrsimme kantoja ja siistimme jäljet sovitulla tavalla, esimerkiksi kylvämällä alueelle nurmikon. Puhdistamme rännit ja kattokaivot turvallisesti nostokorilla tai katon kautta köysityöskentelynä.

Tarjoamme taloyhtiöille ja yrityksille kaikkia näillä verkkosivuilla esitettyjä palveluitamme. Voit tilata yksittäisen työsuorituksen tai tutustua kausi- tai ympärivuotisiin hoitosopimuspaketteihimme. Ota rohkeasti yhteyttä!

Vinkkejä pihan kunnostusprojekteihin

Taloyhtiön tai yrityksen pihalla voi ilmentää arvoja ja ajatusmaailmoja.  Hyvin hoidettu piha-alue kertoo omistajien arvostuksesta kiinteistöjä ja niitä ympäröiviä pihoja kohtaan. Sellaisten yritysten kohdalla, joissa kohdataan asiakkaita kasvotusten, tämä saattaa vaikuttaa asiakkaan muodostamaan yrityskuvaan. Taloyhtiöiden pihan kunnolla on vaikutusta asumisviihtyvyyteen ja asunto-osakkeiden arvoon.

Viher- ja Ympäristörakentajien oppaassa Opas taloyhtiöille – miten onnistun pihaurakassa on hyviä vinkkejä. Oppaan tarkoituksena on opastaa taloyhtiöitä pihahankkeissa.