Pihat

Terassit, aidat, kasvihuoneet, vesielementit, kehikot, säleiköt ja muut pihan rakenteet

Haaveiletko aamukahvihetkestä terassilla? Kukkivien köynnösruusujen kauneudesta säleikössä? Makeista kirsikkatomaateista kasvihuoneessa?

Osana viherrakentamista rakennamme pihallesi terassit, pergolat sekä erilaiset kehikot ja säleiköt. Teemme myös kompostikehikoita ja erilaisia ratkaisuja pihojen jätepisteille. Rakennamme kohteeseen sopivat viljely- ja kukkalaatikot. Toimitamme myös kasvihuoneita kotipuutarhaan ja asennamme ne käyttökuntoiseksi. Erilaiset vesiaiheet, kuten esimerkiksi lammet, suihkulähteet, kala-altaat ja purot, suunnitellaan ja rakennetaan toiveidesi mukaan. Myös viherkattojen rakentaminen onnistuu.

Jokainen piha on yksilöllinen, jolloin rakenteisiinkin tarvitaan räätälöidyt ratkaisut. Otamme erityisesti huomioon kasvien parhaat menestymisen edellytykset kaikessa suunnittelussamme.

Tarkista kuntasi rakennusvalvonnasta minkälaisia lupia tarvitset. Voit tarkistaa Rauman kaupungin vaatimat luvat täältä.

Mitä pihan rakenteet maksavat?

Puurakentaminen tehdään pihan hoitotöiden tuntihinnalla. Jos työmaalla käytetään isoja koneita esimerkiksi maansiirrossa, veloitamme niistä erillisen tuntihinnan mukaan. Materiaalit ja mahdolliset rahtikustannukset veloitamme myös erikseen tapauskohtaisesti. Ajantasaiset tuntihintamme voit tarkistaa hinnastostamme. Voit myös kysyä urakkatarjousta.