Mikroferm 2 l

35,00 

Mikrofermin avulla saat optimaaliset olosuhteet terveelle ja elävälle maaperälle. Mikroferm sisältää EM® -mikro-organismeja, joiden avulla kasvatat terveempiä kasveja, kauniimpia kukkia ja parempaa satoa.

Mikroferm on 100 % myrkytön luonnontuote, joka sisältää ainutlaatuisen sekoituksen erilaisia mikro-organismeja, kuten yhteyttäviä bakteereita, maitohappobakteereita sekä hiivasieniä, jotka vahvistavat ja edistävät kasvien kasvua. Yhdessä nämä bakteerit muodostavat erilaisia bioaktiivisia aineita, jotka tukevat kasvien ja maaperän hyvinvointia. Hyvinvoiva maaperä on edellytys myös ihmisen hyvinvoinnille!

Saatavuus: 3 varastossa

Osasto: Avainsanat tuotteelle , ,

 

Voit käyttää mikrofermiä:

  • Varmistamaan maaperän eliöstön tasapainoa
  • Fermentoimaan kasvi- ja eläinperäisiä jätteitä (voit käyttää nestemäisenä vaihtoehtona bokashirouheelle)
  • Parantamaan puutarhajätteiden kompostoitumista kylmäkompostissa (nopeuttaa kompostoitumista ja vähentää hajuhaittoja). EM Biotechin Videossa näytetään kuinka se käytännössä tapahtuu.

 

 

  • Vähentää hajuhaittoja eläinsuojissa, esim. pienkanaloissa
  • Varmistaa luonnollisen tasapainon pihalammissa yms. seisovissa vesissä
  • Suihkutettuna vahvistaa kasveja kasvitauteja vastaan

Käyttöohje

Mikroferm laimennetaan vedellä suhteessa 1:100. Käytä esimerkiksi 1 dl mikrofermiä 10 litraan vettä. Kastele tai suihkuttele 1-2 kertaa joka toinen viikko.

Mitä EM® tarkoittaa

EM® on lyhenne sanoista ”Effective Microorganisms” (tehokkaat mikro-organismit). Se on EmroJapanin omistama tavaramerkki, jonka professori Dr. Teruo Higa kehitti jo 1980-luvulla. EM® koostuu useista tehokkaista, hyödyllisistä ja ei-patogeenisista mikro-organismeista, joita on tuottettu luonnollisen prosessin avulla. Niitä ei ole kemiallisesti syntetisoitu tai geenimuunneltu.

Auktorisoitu välittäjä EM-tuotteille -merkki.

Paino 2,3 kg (kilogramma)
Mitat 12 × 13 × 22 cm (senttimetri)