Puutarhuri päiväksi

370,00 

Kaunis ja hyvinvoiva puutarha luo asukkailleen iloa ja onnellisuutta. Puutarhanhoito saattaa joskus arjen kiireiden keskellä tuntua työltä, jolle ei tahdo riittää aikaa. Tällöin ammattipuutarhuri voi tehdä ihmeitä päivässä! Tilaa meiltä puutarhuri päiväksi tekemään juuri sitä, mitä puutarhasi juuri nyt eniten kaipaa. Valitse valikosta työ, jota ensisijaisesti haluaisit puutarhassasi tehtävän.

Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osasto: Avainsanat tuotteelle ,

Ostettuasi tuotteen, teethän varauksen vähintään 14 vuorokautta ennen toivottua ajankohtaa joko

Puutarhatyöt sisältävät peruspuutarhatöitä 8 tunniksi. Matkat sisältyvät työaikaan. Matkakustannukset sisältyvät hintaan Matkakustannukset sisältyvät hintaan 20 km säteellä Rauman Kairakadulta Google Mapsista mitattuna. Jos työ vaatii kahta henkilöä, tällöin työaika on 4 tuntia kahdelta henkilöltä. Poisvietävät risut ja kasvijätteet veloitetaan erikseen.

Peruspuutarhatyöt ovat maasta käsin tehtäviä puutarhatöitä, joissa ei tarvita kiipeilyvarusteita. Jos kaipaat apua puiden hoitoon ja leikkauksiin apua, tutustu Arboristi päiväksi -tuotteeseemme.

Ensisijainen puutarhatyö, jota haluan tehtävän

Kitkentä ja muut kukkien istutus- ja hoitotyöt, Nurmikonhoito ja -leikkaus, Kasvimaan hoito, Pensaiden ja aitojen leikkaus (sis. marjapensaat), Hedelmäpuiden hoitoleikkaus, Haravointi ja muu pihan siistimistyö, Muu puutarhassa tehtävä työ