Hyvinvointia mausteista – Joka keittiön maustekirja

12,90 

Kutkuttaako sinua mausteiden huumaava tuoksu kotikeittiössä? Joka keittiön maustekirja opastaa sinut 50 yleisimmän mausteen ja keittiöyrtin maailmaan. Sekä perinnetiedon että uusimman tutkimustiedon valossa kirjassa on pyritty lyhyesti perustelemaan eri mausteiden sisätämien yhdisteiden terveyttä edistäviä vaikutuksia. Kirjan avulla kiinnostut mausteiden vaikustuksista kehomme elintoimintoihin ja mielialaan. Kirja ei sisällä reseptejä, ainoastaan viittauksia mausteiden sopivuudesta eri tyyppisiin ruokiin ja juomiin.

Saatavuus: 5 varastossa

Osasto: Avainsanat tuotteelle , , , ,

Rauno Tirri on biologi, eläinfysiologi, joka on sekä tutkimuksissaan että opetuksessaan tutustunut syvällisesti nisäkkäiden elintoimintoihin. Myöhemmin hän on kiinnostunut erityisesti yrteistä ja yrttirohdoksista.

Marja Vieno on kasviekologi, kielenkääntäjä, joka on työskennellyt ympäristöalalla niin koulutuksen, tutkimuksen kuin hallinnonkin puolella. Lapsuuden kotipiha ja Turun Ruissalon kasvitieteellinen puutarha ovat innostaneet hänet erityisesti niin hyöty- kuin koristekasvienkin maailmaan.

Sivumäärä 135.

Painovuosi 2018.

ISBN:978-952-94-1258-7

Paino 0,25 kg (kilogramma)
Mitat 22 × 15 × 2 cm (senttimetri)